atakanexp
Kullanıcı
| Mesaj: 40 |   |
|
BAK ŞU FASİSTLERİN YAPTIGINA - 28/06/2007 09:47
14 Hazıran günü çocuklarını görmeye giden aile ve yakınlarına PİS ALEVİLER diye hakaret fasistler.Daha sonra yargılanan cocuk, cezaevine gönderildikten birgün sonra işkenceden dolayı öldü
22 Mayıs: Taksici Engin Topal ve Topal'ı döven polislere itiraz eden Ali Bakça, tahta cop, yumruk ve tekmelerle dövüldü.
26 Mayıs: Ferhat Yalçınkaya, Galatasaray Meydanı'nda çıkan bir tartışma sonrasında kimliği olmadığı ve üzerinden bıçak çıktığı gerekçesiyle alınıp tahta coplarla dövüldü, yüzüne sprey sıkılıp Yedikule'ye atıldı.
5 Haziran: Transeksüel Esmeray, evine gitmek üzere Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü önünden geçerken "Buradan geçmek yasak" diyen iki polis tarafından dövüldü.
8 Haziran: Cumhuriyet Caddesi'nde trafik kontrolü sırasında gözaltına alınıp Taksim Polis Merkezi'ne götürülen işadamı Sezai Yakar, burada dövüldü. Yakar'ın burnu ve eli kırıldı
YOBAZ AKP VE ALEVİLERİ GÖRMEZDEN GELİP HIZLA FASİSTLERİN İSTİLASINA UGRAYAN CHP YE DAHA NEREYE KADAR KATLANACAZ EYYY KARDESLER
|